'An American Werewolf in London'-remake moet het hebben van praktische effecten

'An American Werewolf in London'-remake moet het hebben van praktische effecten

Althans volgens Max Landis, scenarist en mogelijke regisseur van de remake.

Aan het einde van 2016 werd aangekondigd dat Chronicle--scenarist Max Landis, zoon van de befaamde regisseur John Landis, een remake van zijn vaders iconische horrorfilm An American Werewolf in London- zou gaan schrijven en regisseren. Sindsdien is het muisstil rondom het project, tot de jonge Landis afgelopen spreek sprak met The Rugged Man tijdens zijn podcast en details weggaf. Ten eerste liet hij zich uit over de kans dat de remake er daadwerkelijk komt en wat hij ermee wil bereiken als het zover komt:

"We zullen zien of ik het kan. We zullen zien of ik het voor elkaar krijg. We zullen zien of de film überhaupt gemaakt wordt. Mijn doel is om net als bij de beste remakes te focussen op een ding in de oorspronkelijke film en de bekendste beelden uit het origineel te remixen tot een nieuw geheel. Ik probeer er zo'n goed mogelijke film van te maken, maar ik kan niks beloven."

Een aspect dat Landis graag bespreekt is zijn verlangen om de film zo praktisch mogelijk te benaderen wat betreft de visuele effecten,
en niet te smijten met CGI:

"Als ik deze film zou regisseren, zou ik vooral de bewegingen van de benen met CGI realiseren en het gezicht, de rug en de torso van de wolf met praktische effecten maken. Als je de transformatie-scene niet praktisch weet te maken, heb je het verkloot."

Willen jullie een remake zien van An American Werewolf in London?



NieuwsFilm

meest populair