Quentin Tarantino vraagt Israëlische zangeres ten huwelijk

Quentin Tarantino vraagt Israëlische zangeres ten huwelijk

Is het einde van zijn carrière als regisseur in zicht?

Voor Quentin Tarantino is het altijd belangrijk geweest dat hij het pad van een filmmaker volgde tot aan zijn zestigste. De 54-jarige regisseur hoopt dan tien films gemaakt te hebben en vindt het dan wel tijd worden om met pensioen te gaan. Door deze levensstijl komt het dan ook dat Tarantino op romantisch gebied niet zozeer actief wilde zijn, zodat hij zich 100% op het werk kan concentreren. Maar daar lijkt nu misschien verandering in te komen.

Diverse nieuwsbladen, waaronder The Times of Israel, berichten dat hij om Daniela Pick's hand gevraagd heeft. Kennelijk vroeg hij haar dit afgelopen vrijdagavond in Los Angeles. De Israëlische zangeres, een dochter van de bekende muzikant Tzvika Pick, lijkt dit zelf te bevestigen. "Het klopt," vertelt de 33-jarige aan Ynetnews.com, "We zijn erg blij en erg opgewonden." Vader Tzvika vulde aan: "Ja, er is vreugde in onze familie. Ze zijn gisteren verloofd geraakt. We hebben hen mazzeltof toegewenst."

Tarantino leerde Pick in 2009 kennen toen hij zijn zevende film Inglourious Basterds promootte. Tot aan hun verloving hadden ze een knipperlicht relatie. Sinds vorig jaar lijkt het serieuzer te zijn geworden. Toen werden ze bij diverse, wereldwijde filmevenementen samen op beeld vastgelegd.

Acht jaar geleden vertelde hij het volgende over trouwen aan GQ Magazine: "Ik zeg niet dat ik nooit zal trouwen of een kind zal krijgen voor mijn zestigste. Maar tot dusver heb ik een keus gemaakt, om deze weg alleen te bewandelen. Want dit is mijn tijd. Mijn tijd om films te maken."




NieuwsFilm

meest populair