Wanneer stopt Robert Downey Jr. met MCU-films?

Wanneer stopt Robert Downey Jr. met MCU-films?

De acteur over zijn beslissingen.

Acteur Robert Downey Jr. leek na Avengers: Age of Ultron wel klaar te zijn met het MCU, maar tekende toen bij voor Captain America: Civil War en een tweetal Avengers-films. Later besloot hij ook akkoord te gaan met een rol in Spider-Man: Homecoming en dus is het de vraag wanneer hij dan eigenlijk zou willen stoppen?

In een interview met News.com.au ging Downey in op zijn plannen. Hij wil stoppen zodra het niet meer goed is. "Iedereen zegt dat het als een handschoen is die me goed past. Ik moet elke keer opnieuw beginnen, maar doe dat met een behoorlijk solide basis. Ik heb de afgelopen zes of zeven films gewoon elke keer goed gekeken of het wel goed genoeg was om terug te keren. Ik wil ermee stoppen voordat het beschamend wordt."

De reden om zijn constante terugkeer blijft ook liggen in hoe goed de films volgens Downey zijn: "Het is een cyclisch ding, dat ik had kunnen zeggen toen de eerste Avengers uitkwam: 'Het wordt niet beter dan dit. Laat iedereen maar stoppen.' Maar voor mij gaat het altijd om mensen en kansen, zoals [Avengers-regisseur Anthony en Joe] Russo's, die ik geweldig vind."

Dat Marvel Downey alsmaar wil laten terugkeren is niet heel verrassend, de acteur is min of meer de lijm van de franchise. Wanneer vinden jullie dat de acteur zou moeten stoppen?



NieuwsFilm

meest populair