Blu-Ray Preview: Alien: Covenant

Blu-Ray Preview: Alien: Covenant

Met veel verwijderde scènes!

Nadat de Alien-prequel Prometheus uit 2012 wat wisselend was ontvangen, moest Ridley Scott alles uit de kast trekken voor het onlangs verschenen Alien: Covenant. Opnieuw bleek de film geen groot succes. Toch zullen de fans nieuwsgierig zijn naar wat de Blu-ray uitgave te bieden heeft. De schijf verschijnt binnen enkele weken.

In de States komt de High Definition-versie op 15 augustus op Dvd en Blu-ray. Een kleine maand later zal de tweede Alien-prequelfilm naar verluidt in het Nederlandse schap belanden. De schijf zal zo'n 100 minuten aan extra's bevatten. Hieronder de critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar online zijn de extra's voor in de States nu terug te vinden via de website avpgalaxy.net. De kans is groot dat de Nederlandse uitgave hieraan gelijk is. Hieronder een vluchtige opsomming:

Audiocommentaar: Deze track wordt ingesproken door Ridley Scott.

Deleted and Extended Scenes: Maar liefst 12 verwijderde en verlengde scènes met een totale speelduur van bijna 18 minuten.

Featurettes: Vijf featurettes met de titels Meet Walter (2:19), Phobos (9:08), The Last Supper (4:36), The Crossing (2: 32) en Advent (6:40).

Master Class: Ridley Scott: Een documentaire rond filmmaker Ridley Scott, met een speelduur van maar liefst ruim 55 minuten.

Theatrical Trailers: een aantal trailer van de hoofdfilm.

David's Illustrations vermoedelijk een galerij met de tekeningen die in de film te zien zijn.

Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend, maar deze zal ongetwijfeld veel weg hebben van onderstaande. Hieronder zie je de standaard Blu-ray uitgave die in de States verschijnt, en de speciale versie van Target.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair