Algemeen

'Creed 2' naar Rusland voor wraak Adonis?

Of speelt Drago toch geen rol in de film.

door Jim Pedd om 17:19 in Algemeen
Het zou zomaar kunnen dat de Rocky-franchise met Creed 2 weer naar Rusland gaat. Daar lijkt Sylvester Stallone in elk geval naar te hinten op Instagram. De acteur plaatste deze week meerdere foto's van Rocky IV en hintte ernaar dat de Russische bokser Ivan Drago, de antagonist van Rocky IV ook een rol krijgt in de volgende Creed-film.

De laatste foto, die de acteur op zondag vrijgaf, was een beeld van Creed-ster Michael B. Jordan, waarop hij het opneemt tegen Drago (Dolph Lundgren). Stallone schreef daarbij dat de geschiedenis zich altijd herhaalt. In Rocky IV is Drago verantwoordelijk voor de dood van Apollo, waardoor Adonis (Jordan) wees wordt.

Desgevraagd kreeg Entertainment Weekly te horen dat er geen toevoegingen te maken waren op het bericht van Stallone. Ook regisseur Ryan Coogler reageerde niet op vragen. Creed II zou in 2018 uit moeten komen.

Sparring with heavyweight Giants can be a little tiring, but great fun.#CREED2

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) opReally like this RARE picture... ROCKY making DRAGO'S life difficult between takes!!! #CREED 2 #MGM @dolphlundgren

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) opFlashback... never seen before. Knock yourself out... many many body shots were real.

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) opRocky and Drago rehearsing the complicated boxing moves. A great guy and dedicated worker.@dolphlundgren

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

EntertainmentWatcher

Avatar

Wanneer komt ie uit? :

''Creed II zou in 201 uit moeten komen.''

201? Das in de oertijd, en zijn we al lang voorbij. Oh wacht, het is weer Filmtotaal met hun perfecte artikels zonder fouten.....NOT!!!

Kijk nou eerst eens de artikelen na voor je wat online gooit pffffff

Jim

Avatar

@EW: 201 is niet de oertijd, die eindigt ergens rond 3300 voor Christus. Afgezien daarvan kunnen foutjes volgens mij altijd gebeuren en doen we allemaal ons best. Ik heb het aangepast.

EntertainmentWatcher

Avatar

@Jim: Je hebt gelijk, maar je snapt wel wat ik bedoelde waarschijnlijk. Natuurlijk kunnen foutjes voorkomen, alleen hier komen ze nu eenmaal wel erg vaak voor. Een goede tip nogmaals die ik al eerder zei: Controleer voor je wat plaatst als Filmtotaal het artikel op fouten, en gooi het dan online. Komt ook professioneler over.

Maar on topic: Ik kijk erg uit naar deze film, met hopelijk weer een goede rol van Sylvester/Rocky er in.

Dit is een filmreeks waarvan alle delen goed zijn (Voor mij althans).

Decepticon

Avatar

Zou Ivan Drago zelf nog weer de ring in stappen, tegen Adonis? Lijkt me sterk, Drago is een zwaargewicht en Adonis een weltergewicht ofzo.
Ik heb Creed samen met Southpaw afgelopen zaterdag toevallig nog gekeken.
We zullen zien. Ik ben heel benieuwd naar Creed 2!

Frietgezicht

Avatar

Lundgren is tenminste nog wel in staat een fatsoenlijke rol te spelen dus zou leuk zijn. Een gevecht kan ook tegen zijn zoon ofzo maar een scene tussen Lundgren en Rocky en Creed zou al mooi zijn.

NiekG

Avatar

Creed was een goeie film, hopelijk het vervolg ook. Vanwege Ivan Drago en het trainen in de sneeuw is Rocky 4 mij altijd bijgebleven, vond ik heel erg cool. Het wordt tijd voor een herkijk, want qua verhaal kan ik mij niets meer herinneren.

Decepticon

Avatar

Jep, alleen al een scene tussen Drago, Rocky en Creed, zou al fantastisch zijn!

Moviemagic

Avatar

Deze film kan alle kanten op gaan. Ik wacht lekker eerst de eerste beelden af.

NieuwsFilm

meest populair