Ook Famke Janssen denkt klaar te zijn met 'X-Men'

Ook Famke Janssen denkt klaar te zijn met 'X-Men'

Vooral nu de jongere Sophie Turner Jean Grey speelt.

Niet alleen Hugh Jackman en Patrick Stewart zijn klaar met de X-Men-franchise, ook Famke Janssen denkt dat ze niet meer in de huid van Jean Grey zal kruipen. Tijdens de Denver Comic-Con sprak Janssen over haar ervaringen in de rol van Grey en de toekomst.

"Het was buitengewoon. Ik wist niet... ik denk niet dat iemand van ons gedacht had dat de eerste film zo populair zou zijn en die franchise al vijftien jaar voort zou duren," begon Janssen. Ook vertelde ze dat haar personage altijd maar terug zal blijven komen, vooral dankzij die rol van Dark Phoenix.

Maar Janssen denkt zelf klaar te zijn. "Het was mooi zolang het duurde en het heeft lang geduurd. Het was niets dan een groot plezier om de rol te spelen, het was ook echt een eer, want de comics zijn al zo fantastisch, maar de complete cast met wie ik mocht werken, oudgedienden die zo getalenteerd zijn. Het was een buitengewone ervaring en ik ben daar erg dankbaar voor."

Ondanks dat ze denkt klaar te zijn, vooral nu ze in Dark Phoenix vervangen is door de jongere Sophie Turner, is ze bereid om terug te keren als het gevraagd wordt: "Jean Grey vormt deel van mij. Ik zou zeker terugkeren om haar te spelen als me dat gevraagd wordt."



NieuwsFilm

meest populair