'Spider-Man' heeft 5 films durend verhaal in MCU

'Spider-Man' heeft 5 films durend verhaal in MCU

Hij heeft de toekomst.

Met Captain America: Civil War debuteerde Tom Hollands Peter Parker in het Marvel filmuniversum. Deze week krijgt hij met Spider-Man: Homecoming zijn eerste solo-avontuur. Kevin Feige, de grote man bij Marvel, laat in een interview met de Toronto Sun weten dat er een vijf films tellende verhaallijn gepland staat.

"We kijken naar een vijf films durende verhaallijn - Civil War, Homecoming, Avengers: Infinit War, Avengers 4 en Homecoming 2 - of hoe we het ook gaan noemen - als een buitengewone vijfdelige reis voor Peter Parker," begon Feige, om vervolgens uit te leggen hoe hij dat bedoelt.

"Zoals de gebeurtenissen in Civil War direct van invloed zijn op de opening van Homecoming en de manier waarop [Peter] denkt als hij terug naar school gaat, zo zullen ook de gebeurtenissen in de volgende twee Avengers-film gevolg hebben voor de rest van zijn schooltijd. De oorspronkelijke 22-films durende verhaallijn eindigt in mei 2019 met de nog ongetitelde Avengers-film en twee maanden later zijn het Peter en de Spider-Man die ons mee de nasleep in nemen en de toekomst tonen."

Wat vinden jullie hiervan?



NieuwsFilm

meest populair