Snoept acteur Andrew Garfield van twee walletjes?

Snoept acteur Andrew Garfield van twee walletjes?

'Het kastje bij het muurtje laten blijven'...

Acteur Andrew Garfield (Hacksaw Ridge, The Amazing Spider-Man 2) maakt momenteel headlines met zijn uitspraken over zijn seksuele geaardheid, die hij doet in een interview met Out. Zou de populaire acteur dan toch van twee walletjes eten?

Garfield heeft het witte doek momenteel verruild voor de bühne, om zijn podiumkunsten te kunnen laten zien in het toneelstuk Angels in America. Van oorsprong een stuk uit 1993 over de grote AIDS-crisis en andere problemen uit de LHBT-gemeenschap. Garfield speelt een jongeman die worstelt tussen zijn Joodse geloofsovertuiging en homoseksuele geaardheid in het stuk.

Om zich voor te kunnen bereiden op zijn rol, bekeek Garfield iedere zondagavond afleveringen van RuPaul's Drag Race, samen met een groep van acht vrienden. Garfield vertelt daarover enigszins sarcastisch: "Dat is dus wat ik doe in mijn leven, naast het acteren in het theater. Ik leef dus als een homoseksuele man nu, maar dan zonder de fysieke daden."

"Zover ik weet, val ik niet op mannen," vertelt Garfield vervolgens openhartig. "Misschien dat ik op een later moment in mijn leven wel die wal wil verkennen, dat zal vast ook wonderbaarlijk zijn, maar voor nu hou ik het bij de vrouwen," aldus de 33-jarige Brit, die met deze uitspraak toch wel de nodige twijfel zaait in de media en onder zijn fans. Zijn uitspraken hebben dan ook al tot de nodige headlines geleid.

Garfield staat bekend als een echte supporter van de LHBT-gemeenschap. In 2013 probeerde hij nog tevergeefs een biseksuele Spider-Man te agenderen bij filmstudio Sony. Destijds zei Garfield dat hij Michael B. Jordan wel als mannelijke versie van MJ (oftewel: Mary Jane Watson) zou willen zien in de inmiddels gecancelde The Amazing Spider-Man-films. Garfield had toentertijd een relatie met actrice Emma Stone, zijn vrouwelijke tegenspeler en tevens liefje in diezelfde reeks.



NieuwsFilm

meest populair