Algemeen

Ryan Gosling heeft interesse in 'Willy Wonka'-prequel

Gaat de acteur de rol van het beroemde personage op zich nemen?

door Jim Pedd om 17:26 in Algemeen
Warner Bros. schijnt druk bezig te zijn met de ontwikkeling van een prequelfilm rond Willy Wonka. Nu blijkt dat acteur Ryan Gosling, die veel lof kreeg voor zijn hoofdrol in La La Land en later dit jaar te zien is in Blade Runner 2049, wordt overwogen voor de rol.

Dit meldt de site That Hash Tag Show. Daar stelt men dat Warner Bros. voor de prequelfilm op Willy Wonka and the Chocolate Factory zoekt naar een acteur van tussen de 29 en 35. Gosling is 36, maar heeft zijn interesse in de rol vaker kenbaar gemaakt en kan prima zingen en dansen - allemaal nodig voor de prequel.

Het personage Willy Wonka werd bedacht door Roald Dahl voor het beroemde verhaal over Charlie en de Chocoladefabriek. Gene Wilder gaf in 1971 de beroemdste interpretatie van het personage, en later speelde ook Johnny Depp de rol in een Tim Burton-film. De nieuwe film zou zich afspelen voor de film met Wilder.

Over het verhaal is vrijwel niets bekend, al zou het verhaal laten zien hoe Wonka geworden is wie hij is. Het project wordt geproduceerd door David Heyman en het script geschreven door Simon Rich.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm