Algemeen

'The Grudge' reboot in de maak

Van de maker van de horrorfilm The Eyes of My Mother.

door Jim Pedd om 14:06 in Algemeen
Na het origineel, een remake, twee vervolgen en een stel korte filmpjes, lijkt Hollywood van mening te zijn dat we nog niet genoeg films over The Grudge gezien hebben. Er is namelijk een reboot op komst van regisseur Nicolas Pesce, die de zwart-witte horrorfilm The Eyes of My Mother maakte.

Centraal staat weer hetzelfde uitgangspunt als al die andere keren: er ontstaat een vloek als iemand in extreme woede of verdriet om het leven komt. Die persoon neemt dan de vorm van een entiteit aan die de vloek van slachtoffer op slachtoffer doorgeeft. Pesce schrijft en regisseert de reboot, en doet dat voor Sam Raimi's Ghost House Pictures.

Wanneer de reboot ergens uit zou moeten komen is niet bekend. Er zijn ook nog geen castleden bekend, dus vermoedelijk duurt het allemaal nog wel even.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

..... *zucht*...

Goku32

Avatar

Oh God stop eens met al die remake shit. En verzin iets nieuws voor de movie liefhebbers. Word gek van al die remake films die toch niet tippen aan het origineel

Master Of Films

Avatar

Welja laten we maar weer een reboot doen, want er is niks anders. :P

Spider-fan

Avatar

Er is ook nog Sadako vs. Kayako, zeg maar de Japanse variant van Freddy vs. Jason.
Maar helaas lijken Japanse horrorfilms niet meer zo verkrijgbaar op dvd zoals vroeger toen ze (vaak voordelig geprijsd) hier uitkwamen. Sadako 3D of Sadako 3D 2 zijn hier ook niet uitgekomen.
Je had van die labels zoals Asiamania, maar dat is zo'n beetje verdwenen lijkt het. Dan moet je naar import gaan zoeken, en krijg je met allemaal lastige zaken te maken zoals ondertitels, regio's etc. en het wordt dan vaak ook heel duur.
De nieuwe lichting Japanse horror wordt overigens net als de recente Amerikaanse producties zoals The Forest of Rings niet erg goed ontvangen.

GreenHornet

Avatar

ik wil liever een film zien over Sudoku

Gigan72

Avatar

@spiderfan
De japanse horror hype is hier een beetje voor bij helaas.
Hier komt er steeds minder uit.

Spider-fan

Avatar

Maar ik vraag me af of ze in Japan ook minder populair zijn nu en daarom veel minder gemaakt worden, of ons alleen niet meer bereiken. Maar het is heel moeilijk daar informatie over te vinden.
Ik vermoed dat ze minder gemaakt worden, al is het wel vreemd dat zelfs de bekendste titels, zoals die ik net noemde, hier niet meer uitgebracht worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair