Tv-tips week 27: Mad Max 3, Fight Club & meer

Tv-tips week 27: Mad Max 3, Fight Club & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Signs (2002)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Abigail Breslin

Sinds de ongelukkige dood van zijn vrouw is priester Graham zijn geloof kwijtgeraakt en heeft hij zijn baan opgegeven. Op een ochtend ontdekt hij met zijn kinderen grote wiskundige patronen in het maisveld naast de boerderij. Gaat het om een grap of zijn dit tekens van buitenaardse wezens? Bekijk de trailer van Signs.

Tot altijd (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Nic Balthazar | Cast: Koen De Graeve, Geert Van Rampelberg, Lotte Pinoy, Michel van Dousselaere

Tot Altijd is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Mario Verstraete, de jonge politicus met MS die vocht voor de Belgische euthanasiewetgeving die hij uiteindelijk als eerste zou gebruiken.

Lees de recensie van Tot altijd geschreven door Steffan Hofland -

Bekijk de trailer van Tot altijd.

Dirty Dancing (1987)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Emile Ardolino | Cast: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes

Het verwende meisje Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt de zomervakantie van 1963 door in een vakantiepark in Catskills. Daar ontmoet ze de sexy dansinstructeur Johnny Castle en zij valt als een blok voor hem. Bekijk de trailer van Dirty Dancing.

Mad Max Beyond Thunderdome (1985)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: George Miller, George Ogilvie | Cast: Mel Gibson, Bruce Spence, Adam Cockburn, Tina Turner

Door een nucleaire oorlog is zo'n beetje de hele beschaving verdwenen. Ouder en grijzer zwerft Max door de Australische woestijn, en komt uiteindelijk terecht in een nederzetting waar misdaad en criminaliteit hoogtij vieren. Bekijk de trailer van Mad Max Beyond Thunderdome.

Rush Hour (1998)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Brett Ratner | Cast: Ken Leung, Jackie Chan, Tom Wilkinson, Tzi Ma

Wanneer duidelijk wordt dat de FBI weleens onsuccesvol zou kunnen zijn, besluit het Chinese consulaat om een speciale inspecteur uit Hong Kong in te huren om zijn gekidnapte dochter terug te vinden. Niet geaccepteerd door de FBI, sluit hij een onverwachte vriendschap met een LAPD agent. Bekijk de trailer van Rush Hour.

Fight Club (1999)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: David Fincher | Cast: Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Meat Loaf

Een jongeman baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs. Bekijk de trailer van Fight Club.

The Mummy (1999)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Stephen Sommers | Cast: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo

De valse priester Imhotep heeft een affaire met de maîtresse van de Farao. Als dat ontdekt wordt, pleegt zij zelfmoord en wordt hij gestraft met een vloek. Hij wordt gemummificeerd als levend lijk. In 1923 worden de ruines gevonden van de stad waar hij zich bevindt. De verhalen over schatten in de stad trekken schatzoekers en archeologen, zoals Richard en Evelyn, naar de ruïnes. Bekijk de trailer van The Mummy.


NieuwsFilm

meest populair