Het coole fragment dat ontbreekt in 'Spider-Man: Homecoming'

Het coole fragment dat ontbreekt in 'Spider-Man: Homecoming'

Regisseur verklaar het ontbreken...

Enkele dagen geleden verscheen Spider-Man: Homecoming in de bioscoop, een film die vooraf - als velen - uitblonk in de vele trailers en tv-spots. Veel van de beelden bouwden op een opvallend shot, welke uiteindelijk niet in de film zat. Let op het spoilertje.

Zoals bekend zien we in Homecoming naast Spider-Man (Tom Holland) enkele andere MCU-superhelden. Uiteraard is Robert Downey Jr.'s Iron Man de opvallendste. In de trailers zijn meerdere clips met beide helden te zien, maar het snelle beeld waarin ze samen door de lucht vliegen is wel de opvallendste. Regisseur verklaart waarom je dit stukje niet in de film ziet:

"De clip met hen samen in Queens zat nooit in de film," aldus Jon Watts tegenover ScreenCrush. "Ze wilden een shot van Spider-Man en Iron Man gezamenlijk, al vliegend. We wilden iets gebruiken uit de scène met de Staten Island Ferry, maar het zag er niet zo cool uit. De achtergrond zag er gewoon niet goed uit. Dus ik was van 'laten we ze in Queens los. Laten we dat als achtergrond gebruiken.' Omdat we niet een compleet nieuw shot konden verzinnen, hebben we een shot gebruikt van de metro. En we hebben ze erin gezet. Het voelt een beetje raar dat er een shot in de trailer zit die compleet niet in de film zit, maar het is een zeer cool beeld. Het is grappig; ik was het al helemaal vergeten."

Bekijk de afbeelding
In de trailers en spots zitten meerdere korte fragmenten die de film niet hebben gehaald. Vreemd is dit niet aangezien dit voorkomt bij alle trailers. De film is vaak nog niet helemaal opgenomen, laat staan afgemonteerd. Een tweede shot dat niet was gebruikt was het neerdalen van Vulture (Michael Keaton) in een hotel:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair