Vermiste dochter van 'Gotham'-acteur Donal Logue gevonden

Vermiste dochter van 'Gotham'-acteur Donal Logue gevonden

Eind goed, al goed.

Goed nieuws voor Gotham-acteur Donal Logue en zijn ex-vrouw Kasey Walker! Hun vermiste dochter Jade is namelijk gevonden en inmiddels weer veilig terug thuis. Enkele weken geleden verdween het tienermeisje plotseling, waardoor Logue wanhopig met zijn handen in het haar zat.

Vorige week zaterdag werd Jade weer teruggevonden. Logue is opgelucht en ontzettend blij dat hij zijn dochter weer in de armen heeft mogen sluiten. De acteur bedankt dan ook alle betrokkenen volop via Twitter.


De precieze omstandigheden van Jades vermissing evenals haar terugkomst thuis zijn niet bekend gemaakt. Sommige bronnen beweren dat Jade uiteindelijk ergens is gevonden in de staat North Carolina, ver weg van haar thuisplaats in Brooklyn, New York City. Oplettende omstanders zouden de puber daar hebben gespot en gemeld bij de politie.

Op maandag 26 juni werd Jade voor het laatst gezien toen ze een vriendin wilde gaan bezoeken in de stad. Jade is de 16-jarige transgenderzoon van Logue en zijn ex-vrouw en werd eigenlijk geboren als Arlo. Logue plaatste meerdere oproepen op social media, waarin hij smeekte om zijn verdwenen dochter terug te mogen krijgen. Ook de politie hield zich volop bezig met de vermissingszaak.

Daarnaast plaatsten enkele beroemde vrienden van Logue, waaronder Gotham-collega's Ben McKenzie en diens vrouw Morena Baccarin, ook oproepen op hun social media, evenals tv-zender Fox waarop de serie wordt uitgezonden, waardoor de zaak erg veel aandacht kreeg. Én met resultaat dus, want dochter Jade is weer veilig thuis! Gelukkig!

NieuwsFilm

meest populair