Steppenwolf wil de hel naar de Aarde brengen in 'Justice League'

Steppenwolf wil de hel naar de Aarde brengen in 'Justice League'

De vermoeide schurk is wraaklustig.

De grote schurk van Justice League is natuurlijk Steppenwolf, die gespeeld wordt door Ciarán Hinds. De look van het personage werd gisteren via speelgoed al onthuld. Dat hintte er al naar dat Steppenwolf digitaal gemaakt zou worden en dat lijkt nu bevestigd te zijn door Hinds. Hij blijkt zijn tegenspelers niet eens ontmoet te hebben op de set.

"Ik had niet eens een kostuum toen ik het filmde," vertelde Hinds tijdens de Michael Ball Show. "Het is allemaal met motion capture gemaakt. Dus... ze duwen een helm op je hoofd, hangen twee camera's op en leggen vervolgens al je uitdrukkingen vast, al je gezichtsuitdrukkingen. Dus straks gaan ze een of andere constructie bouwen, waarbij ze mijn gezicht - ogen, mond en stem - gebruiken om me te veranderen in een moordlustige, wraakzuchtige Steppenwolf van de planeet Apokolips. Die de hel naar de Aarde wil brengen."

Ook legde Hinds uit dat hij dus niet samengewerkt heeft met andere acteurs en dat daarin een flinke uitdaging lag tijdens de opnames. "Nee, ik weet niet of ze allemaal bang voor me waren - nee, nee, natuurlijk. Omdat het allemaal ingebeeld is, kan je het met een green screen doen. Dat was een andere uitdaging, dat zou je wel kunnen zeggen ja. Maar het was erg leuk en ze moedigen je heel goed aan met suggesties van waar je naar zou kunnen kijken en wat je je moet voorstellen dat er aan de hand is."

Een definitieve onthulling van het design van Steppenwolf laat vermoedelijk op zich wachten tot Justice League in november in de bioscoop draait. Van de schurk weten we dat hij oud en vermoeid is en meer helaas niet.



NieuwsFilm

meest populair