Trailer & poster voor Engelse horrorfilm 'The Ritual'

Trailer & poster voor Engelse horrorfilm 'The Ritual'

Las Vegas was een beter uitstapje geweest.

Met een vriendengroep een leuke vakantiebestemming kiezen kan nog weleens moeilijkheden creëren. Dat zien we terug in de trailer van The Ritual, een horrorfilm van David Bruckner (V/H/S) die gebaseerd is op het gelijknamige boek van auteur Adam Nevill uit 2011. In de hoofdrollen zien we Rafe Spall, Robert James-Collier, Sam Troughton en Arsher Ali.

Oude studievrienden Luke, Dom, Phil en Hutch willen hun problemen eventjes achter zich laten en trekken daarom de Scandinavische wildernis is om het contact met elkaar te herstellen. Luke, de enige die vrijgezel is, denkt echter niets gemeen te hebben met zijn vrienden, waardoor de spanningen oplopen. De situatie wordt somberder wanneer de heren verdwaald raken in de bossen en helemaal geen ervaring hebben met een situatie als deze. Boos en hongerig stuiten ze op een oude hut, versierd met eeuwenoude kunstvoorwerpen en botten. Het duidt aan op aloude rituelen en bloedoffers om iets te eren dat in de bossen leeft. Al snel voelen de mannen dat ze door iets gevolgd worden...



The Ritual is een productie van ondernemingen als Entertainment One en Imaginarium Productions. Laatstgenoemde is opgericht door War for the Planet of the Apes-acteur Andy Serkis. Het scenario is tot stand gebracht door Joe Barton (iBoy). Liefhebbers moeten even geduld hebben: de Nederlandse releasedatum is 30 september.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair