Aston Kutcher reageert op valse beschuldiging roddelblad

Aston Kutcher reageert op valse beschuldiging roddelblad

Mila Kunis is erg ''gechoqueerd''.

Laatst liet actrice Sophie Turner (Sansa Stark in Game of Thrones) al weten dat een van de grootste minpunten van bekend zijn is dat je continu wordt gevolgd en gefotografeerd. Daar zullen de nodige sterren zich waarschijnlijk in kunnen vinden, aangezien de paparazzi hen vaak op de voet volgen. Met name Aston Kutcher zal het op dit moment zeker met haar eens zijn...

Er werden namelijk een paar kiekjes van de 39-jarige acteur genomen toen hij met een ''onbekende maar uiterst knappe brunette'' op een privé-jet stapte. Binnen de kortste keren werd er een heel verhaal over geschreven en beweerde het roddelblad, Star, dat Kutcher ''opnieuw'' zou zijn vreemdgegaan (iets wat ook al een paar jaar geleden gezegd werd, toen hij nog getrouwd was met Demi Moore). De titel vraagt hem wie de brunette is en raadt zijn huidige echtgenote, Mila Kunis, aan beter op hem te letten. Kutcher reageerde kort daarna op een erg gepaste en scherpe manier.

Zo zei hij: ''Jullie hadden moeten horen hoe geïrriteerd Mila was toen ze erachter kwam dat ik de dag had doorgebracht met een familielid, namelijk mijn nichtje. Deze roddelbladen kennen totaal geen integriteit. Als jullie dan zo graag gevechten willen leveren hou je dan bezig met iets wat er daadwerkelijk toe doet''. Daar is Kutcher zelf een goed voorbeeld van; hij zet zich al jaren in voor geslachtsgelijkheid en probeert een eind te maken aan mensenhandel en -smokkel.



NieuwsFilm

meest populair