John Oliver is Zazu in 'The Lion King'

John Oliver is Zazu in 'The Lion King'

En voegt zich bij een groeiende cast.

De casting van Walt Disneys live-action versie van The Lion King gaat rustig verder. The Wrap meldt vandaag dat presentator John Oliver de stem van Zazu inspreekt. Oliver staat het best bekend om HBO's Last Week Tonight en voegt zich bij een al redelijk grote cast.

De hoofdrol in Jon Favreau's The Lion King is er voor Donald Glover, die de stem van Simba inspreekt. De stemmen van diens vrienden Timon en Pumbaa worden ingesproken door Billy Eichner en Seth Gordon. Verder keert James Earl Jones terug als Mufasa, een stem die hij eerder in de animatieversie al insprak. Tot slot is Nala nog niet gecast, al heeft Favreau al vaker laten weten dolgraag Beyonce te willen voor die rol.

De live-action versie van The Lion King moet, net als The Jungle Book, een verhaal van fotorealistische dieren vertellen. De jonge leeuw Simba wordt verbannen als zijn vader - de koning - ogenschijnlijk bij een ongeluk om het leven komt, maar in werkelijkheid vermoord wordt door zijn kwaadaardige oom Scar. Jaren later keert hij terug om de troon weer te claimen.

The Lion King draait vanaf 19 juli 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair