Eerste synopsis 'Chaos Walking' met Daisy Ridley en Tom Holland

Eerste synopsis 'Chaos Walking' met Daisy Ridley en Tom Holland

De YA-film heeft nu ook een releasedatum.

Lionsgate heeft eindelijk de releasedatum en synopsis van YA-film Chaos Walking bekend gemaakt. De film - met hoofdrollen voor Daisy Ridley en Tom Holland - moet vanaf 1maart 2019 in de bioscoop draaien. De film neemt het dat weekend direct op tegen How to Train Your Dragon 3 en tegen de Marvel-film Captain Marvel die een week later opent.

De film wordt gebaseerd op de trilogie van Patrick Ness en wordt geregisseerd door Doug Liman. Een synopsis is er dus ook nu:

"Van Carnegie Award-winnend auteur Patrick Ness komt een gedurfde bioscoopervaring die voorbij je voorstellingsvermogen gaat. Todd Hewitt woont op de afgelegen planeet New World - een nieuwe hoop voor de mensheid die geraakt is door The Noise, een virus dat mensen onderdompelt in visioenen van elke gedachte. Die kakafonie maakt Todd helemaal gek, tot hij een geheime stille ontdekking doet, het meisje Viola. Zij heeft de sleutel voor het ontrafelen van de vele geheimen van New World. Samen wordt het onwaarschijnlijke duo gedwongen een avontuur te ondergaan op een nog niet ontdekte planeet - ze proberen te ontsnappen en zich te verstoppen in een omgeving waarin elke gedachte gehoord wordt en elke beweging gezien - en ontdekken langzaamaan de waarheid over de levens die ze achterlieten en de spectaculaire wereld die ze thuis noemen."



NieuwsFilm

meest populair