Duistere foto uit 'Bright' van Suicide Squad-regisseur David Ayer

Duistere foto uit 'Bright' van Suicide Squad-regisseur David Ayer

Ook met Will Smith.

Netflix heeft een aantal mooie films voor ons in petto in 2017, en daarna. Een van de opvallende titels dit jaar is Bright van Suicide Squad-regisseur David Ayer en met acteurs als Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus), Joel Edgerton (The Gift, Exodus: Gods and Kings), Will Smith (Suicide Squad, Men in Black) en Lucy Fry (Vampire Academy, The Darkness). Via Empire krijgen we een nieuwe, duistere blik op de fantasierijke actiefilm.

Regisseur Ayer tegenover Empire, over het opvallende uiterlijk van Edgerton: "Het is te gek voor woorden. Joel wilde deze uitdaging. Ik denk dat hij er helemaal gek van werd. Maar het helpt voor het personage en de uitvoering, gelukkig maar."

Bekijk de afbeelding
Bright wordt een film welke zich afspeelt in een hedendaagse wereld, alleen dan met heel wat uiteenlopende fantasierijke personages. De belangrijkste gezichten zijn Orc politieagent Nick Jakoby (Edgerton) en de menselijke politieagent Scott Ward (Smith). Zij moeten trachten samen te werken. Op een zeker moment komen ze in bezit van een hoog illegaal wapen. Deze is ook nog eens bijzonder verwoestend. Dit "toverstokje" in handen van de elf Tikka (Fry) moet uiteraard niet in de verkeerde handen belanden.

De tv-film met een script van Max Landis heeft een budget van maar liefst $90 miljoen en verschijnt in december. Hieronder de eerdere teaser trailer:



NieuwsFilm

meest populair