Alicia Vikander in vol ornaat als Lara Croft op nieuwe foto 'Tomb Raider'

Alicia Vikander in vol ornaat als Lara Croft op nieuwe foto 'Tomb Raider'

Ze is terug!

De nieuwe verfilming van de bekende Tomb Raider-gamereeks komt steeds dichterbij. In de reboot is het Alicia Vikander (Jason Bourne, The Man from U.N.C.L.E.) die invulling geeft aan het bekende personage Lara Croft, welke in 2013 een realistischer nieuw uiterlijk kreeg.

Maar eerste een quote van Vikander over haar personage: "Ze is net zo Fel, stoer, nieuwsgierig en intelligent, maar we hebben al haar ervaring weggehaald. Ze heeft nog geen avontuur meegemaakt. Ze dacht dat ze vast zou zitten als een jonge ondernemer in de moderne jeugdcultuur van Londen. Maar dan opent een box met informatie en start haar avontuur," aldus de Oscarwinnares tegenover Entertainment Weekly.

Onderstaande nieuwe foto uit Tomb Raider van Roar Uthaug (The Wave) toont dit ook aan. In tegenstelling tot de Lara Croft van de oorspronkelijke gamereeks en de verfilmingen met Angelina Jolie zijn de enorme rondingen ingeruild voor meer normale, in ieder geval realistischere verhoudingen. Wat vind jij?

Bekijk de afbeelding
In de nieuwe Tomb Raider is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader (Dominic West) van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen, werkt ze als fietskoerier in Londen terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie, een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

Tomb Raider, met een script van Geneva Robertson-Dworet, staat gepland voor 18 maart 2018.



NieuwsFilm

meest populair