Video

Blote Marlon Wayans in volledige trailer Netflix-komedie 'Naked'

Een tijdlus-film over iemand die op het punt staat te gaan trouwen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 19:09 in Video
Wie altijd een film met Marlon Wayans heeft willen zien waarin hij heel de tijd naakt is, heeft geluk. De acteur speelt in Naked, de nieuwste komedie van regisseur Michael Tiddes. De heren werkten drie keer eerder samen: A Haunted House, het vervolg daarop en Fifty Shades of Black. Netflix is verantwoordelijk voor de productie en heeft liefhebbers nu getrakteerd op de volledige trailer, nadat we een paar maanden geleden een teaser voorgeschoteld kregen.

Rob Anderson is een charmante, kinderlijke man die op het punt staat te trouwen met de vrouw van zijn dromen: Megan Swope (Regina Hall). Goed is hij echter niet bezig, want de avond voordat Rob gaat trouwen besluit hij te gaan feestvieren met zijn beste vriend, terwijl hij zijn huwelijksgeloften nog niet opgeschreven heeft en de ring is vergeten mee te nemen. De volgende ochtend wordt Rob wakker in een nachtmerrie: naakt in een lift en over een uur moet hij gaan trouwen. Al snel komt hij erachter dat hij een uur de tijd heeft om alles goed te maken, want zodra de tijd voorbij is begint hij weer van voor af aan - naakt in een lift.Naked is een remake van de Zweedse, romantische komedie Naken uit 2000, geschreven door Cory Koller. Filmkenners hebben al snel door dat we met een film à la Groundhog Day te maken hebben waarin een personage herhaaldelijk dezelfde momenten moet herbeleven. Later dit jaar komt er ook een horrorfilm uit met hetzelfde concept, namelijk Happy Death Day. Netflix zal Naked 11 augustus uitbrengen via hun platform. Zie hieronder de poster.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

*Neemt slokje bleekmiddel*

nieuwslaatste nieuws

meest populair