Celebrity

Alexander Skarsgård verbreekt relatie & gaat direct op blind date

Zo snel kan het gaan...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:03 in Celebrity
Acteur Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan, Mute) verbrak onlangs zijn relatie met het Britse supermodel Alexa Chung. Skarsgård is in ieder geval niet van plan om er gras over te laten groeien, want de Zweed is onlangs gespot tijdens een ware blind date.

Een anonieme bron beweert dat Skarsgård en Chung recentelijk als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan. De vlam bleek gedoofd, maar de twee kunnen dus nog wel samen door één deur. De beroemdheden hadden sinds 2015 een relatie.

Skarsgård blijkt niet graag vrijgezel te willen zijn, want vorige week schijnt de 40-jarige acteur op blind date te zijn geweest met model Toni Garrn, de ex van niemand minder dan acteur Leonardo DiCaprio. De twee waren aan elkaar gekoppeld door een gezamenlijke vriendin, maar een groot succes was het blijkbaar niet, want de bron denkt niet dat er nog een twee date gaat komen.

Skarsgård kreeg vorige week zijn eerste Emmy-nomimatie voor zijn rol in HBO-miniserie Big Little Lies. Met welke vrouw zou hij aan zijn zij op de rode loper verschijnen om deze felbegeerde award in ontvangst te nemen?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ohhh wees niet bang je zal niet lang vreigezel blijven. Je verteld gewoon ik ben acteur en heb Tarzan gespeelt dan heb je de vrouwen voor het oprapen dus komt wel goed Alexander

GreenHornet

Avatar

met zo'n lichaam kan je elke vrouw krijgen

nieuwslaatste nieuws

meest populair