Events & Festivals

Gerucht: Warner Bros. kondigt 'Wonder Woman'-vervolg aan tijdens SDCC

En er zijn nieuwe DC-releasedata geprikt.

door Jim Pedd om 09:06 in Events & Festivals
Warner Bros. heeft de releasedata van twee nieuwe DC-films geprikt. Er komen op 14 februari en 5 juni 2020 twee nieuwe avonturen uit. Ook heeft de studio nog wat zaken veranderd: er komt een event film uit op 13 december 2019. Een van die films zou een vervolg op Wonder Woman zijn.

Volgens The Hollywood Reporter komt de filmstudio namelijk tijdens de Comic-Con deze week met de aankondiging van het vervolg. Regisseur Patty Jenkins, die het origineel maakte, zou het script van het vervolg over Gal Gadots heldin schrijven en daarna de film zelf regisseren.

Vreemd is dat niet: het avontuur dat ze maakte rond Diana Prince werd niet alleen goed ontvangen, ook is het de best verdienende film ooit van een vrouwelijk regisseur. Daarnaast heeft de film het minst ingeleverd van alle superheldenfilms die de afgelopen vijftien jaar uitkwamen. Het is dus in vrijwel alle opzichten een goed presterende film.

Over het eventuele vervolg hoorden we al eens dat het zou draaien om Diana tijdens de Koude Oorlog. Zeker is dat niet, maar interessant klinkt het wel: het is weer een heel andere setting.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Speedster

Avatar

Ze zouden zich beter bezighouden met de huidige 100 lopende projecten i.p.v. al met nieuwe films bezig te zijn. Of ze kunnen er mee bezig zijn maar doe dat dan achter de schermen en kondig pas iets aan als je 10000000% zeker bent van het script, regisseur, acteurs, release, alles. Ik spreek nu wel in het algemeen, niet enkel op een eventueel WW vervolg.

Ik heb liever één goede DC film per jaar dan 2 of meer die ik 'mweeh' vind. En ja, dat zeg zelf ik als DC fan ;)

GreenHornet

Avatar

alleen WW kan DC niet redden. Hoop dat de films die nu volgen ook goed zijn.

Film en Eten

Avatar

Ik heb wel iets met Wonder Woman, laat ze maar gerust een deel 2 maken maar vergeet Super Man niet WB.

Decepticon

Avatar

Kom maar op Met Wonder Woman 2 en met Man of Steel 2 en The Batman en laat Suicicide Squad 2 en Gotham City Sirens maar wezen! Die laatste 2 zit niemand op te wachten volgens mij.
En kom dan met The Flash en Green Lantern en uiteraard Justice League 2.

nieuwslaatste nieuws

meest populair