Gerucht: Warner Bros. kondigt 'Wonder Woman'-vervolg aan tijdens SDCC

Gerucht: Warner Bros. kondigt 'Wonder Woman'-vervolg aan tijdens SDCC

En er zijn nieuwe DC-releasedata geprikt.

Warner Bros. heeft de releasedata van twee nieuwe DC-films geprikt. Er komen op 14 februari en 5 juni 2020 twee nieuwe avonturen uit. Ook heeft de studio nog wat zaken veranderd: er komt een event film uit op 13 december 2019. Een van die films zou een vervolg op Wonder Woman zijn.

Volgens The Hollywood Reporter komt de filmstudio namelijk tijdens de Comic-Con deze week met de aankondiging van het vervolg. Regisseur Patty Jenkins, die het origineel maakte, zou het script van het vervolg over Gal Gadots heldin schrijven en daarna de film zelf regisseren.

Vreemd is dat niet: het avontuur dat ze maakte rond Diana Prince werd niet alleen goed ontvangen, ook is het de best verdienende film ooit van een vrouwelijk regisseur. Daarnaast heeft de film het minst ingeleverd van alle superheldenfilms die de afgelopen vijftien jaar uitkwamen. Het is dus in vrijwel alle opzichten een goed presterende film.

Over het eventuele vervolg hoorden we al eens dat het zou draaien om Diana tijdens de Koude Oorlog. Zeker is dat niet, maar interessant klinkt het wel: het is weer een heel andere setting.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!



NieuwsFilm

meest populair