Jamie Bell & Kate Mara officieel man en vrouw

Jamie Bell & Kate Mara officieel man en vrouw

Ze trouwden van het weekend.

Geliefden en Fant4stic-tegenspelers Kate Mara en Jamie Bell hebben elkaar het jawoord gegeven. Dat hebben ze stiekem van het weekend gedaan tijdens een ceremonie in Los Angeles. Man en vrouw deelden beiden via Twitter het nieuws met gebruikmaking van een foto, die je hieronder terugvindt.

Zowel Mara (34 jaar) als Bell (31 jaar) pasten dezelfde foto toe. De actrice uit House of Cards schreef daarentegen simpelweg "Huwelijk" en Bell ging voor "Mr. en mevr. B." Op de afbeelding zien we de tortelduifjes elkaar zoenen, vermoedelijk dansend. Het tweetal raakte geïnteresseerd in elkaar tijdens het maken van de bovengenoemde superheldenfilm. Ze zijn dan ook al bij elkaar sinds 2015. Begin dit jaar raakten ze verloofd, maar onthulden niet wanneer de bruiloft zou plaatsvinden.



Of Mara's jongere zus Rooney aanwezig was is niet onthuld. Hetzelfde geldt voor haar vriend, acteur Joaquin Phoenix. Mara's echtverbintenis met Bell is haar eerste, daar waar hijzelf nu voor de tweede keer in het huwelijksbootje stapt. In 2012 trouwde hij met actrice Evan Rachel Wood, waarmee hij een jaar later een zoontje kreeg. Bell en Wood gingen echter medio 2014 uit elkaar.

Over daten met een acteur vertelde de actrice het volgende aan People: "Je moet continue dingen verzetten en communiceren. Zoals vragen hoe het met een nieuwe tv-serie of film zit. Om er zeker van te zijn dat je elkaar weer zal zien. Ik denk dat, dat het meest belangrijkste is. Zeker wanneer je in een relatie zit met een andere acteur, want het is lastig. We zitten in ieder geval op dezelfde golflengte, dus dat helpt wel."

NieuwsFilm

meest populair