James Franco is zijn tekst kwijt in teaser trailer 'The Disaster Artist'

Wordt zijn drama misschien een goede film, in tegenstelling tot het vernietigde 'The Room?'

Distributeur A24 (Room, Free Fire) heeft de teaser trailer van het door James Franco geregisseerde The Disaster Artist vrijgeven. Het komische verhaal draait om het maken van The Room, welke in 2003 uitkwam en geregisseerd, geschreven en geproduceerd is door filmmaker Tommy Wiseau. Het drama - dat omgedoopt is tot de Citizen Kane van slechte films - kostte $ 6 miljoen om te maken, maar bracht nog geen $ 2.000 op. Uiteindelijk draaide Wiseau's creatie maar twee weken in de bioscoop.

Wiseau speelt in The Room zelf de hoofdrol. Enigszins poëtisch doet Franco hetzelfde, die als hem optreedt. De acteur heeft een grootse cast bijeen weten te verzamelen. We zullen o.a. de volgende namen voorbij zien komen: Dave Franco, Seth Rogen, Alison Brie, Zac Efron, Zoey Deutch, Dylan Minnette, Josh Hutcherson, Christopher Mintz-Plasse en Sharon Stone. Ook zijn er acteurs die optreden als zichzelf, waaronder Lizzy Caplan, Kristen Bell, Adam Scott, Zach Braff en Bryan Cranston. Wiseau en zijn vriend Greg Sestero (die ook in The Room speelt), bezitten een klein rolletje.



In de trailer zien we Franco's Wiseau die moeite heeft met het filmen van een scène. Hij kan de tekst maar niet onthouden. Overigens kan je het werkelijke eindresultaat hieronder terugvinden, welke rechtstreeks uit The Room komt. Beneden tref je ook nog een poster aan. Hoewel Franco de film heeft geregisseerd, is het schrijfwerk door Scott Neustadter en Michael H. Weber verricht. Het scenario werd tot stand gebracht met behulp van het gelijknamige boek uit 2013, welke geschreven is door Sestero en Tom Bissell.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair