Algemeen

'Invasion of the Body Snatchers' weer terug

De zoveelste verfilming...

door Jim Pedd om 16:34 in Algemeen
Het lijkt erop dat Hollywood maar geen genoeg kan krijgen van remakes van Invasion of the Body Snatchers. Deadline meldt namelijk dat Warner Bros. niemand minder dan scenarist David Leslie Johnson heeft ingehuurd om de nieuwste remake te schrijven.

Het boek van Jack Finney, waar de film op gebaseerd wordt, is voor het eerst in 1956 geregisseerd door Don Siegel. In 1978 volgde een nieuwe film van regisseur Philip Kaufman en later versies in 1993 en in 2007.

Het boek van Jack Finney verscheen in 1955 en speelt zich af in een klein stadje. Daar gaan mensen zich op een dag steeds vreemder gedragen. Al snel blijkt dat mensen overgenomen worden door buitenaardse parasieten. De mensheid lijkt daardoor vermoed te zijn, maar het is aan een huisarts om daar een stokje voor te steken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Hail to the 1977 version!!! Maar alsnog welkom, i love em!

Ed Crane

Avatar

Ja júist weer, om de zoveel jaar weer. De bodysnatchers/ pod people werken heel sterk als verbeelding van conformisme en paranoia; de verschillende versies die tot nu toe gemaakt zijn plaatsen het telkens weer in een nieuwe context, die van de dan huidige tijd. Nu met het Trumpisme en zo laat een nieuwe versie zich zo ongeveer vanzelf schrijven.

Xenolicker

Avatar

They're back - hold on to your bodies!

Master Of Films

Avatar

Dan moeten Jeff Goldblum, Donald Sutherland, Forest Whitaker, Daniel Craig, Jeffrey Wright wel komen opdraven. Jammer dat Don Siegel niet onder ons is.

Master Of Films

Avatar

Ja helaas. Leonard Nimoy is ook niet meer onder ons. :(

nieuwslaatste nieuws

meest populair