Jennifer Lawrence vliegt onwel zaal Broadway-voorstelling '1984' uit

Jennifer Lawrence vliegt onwel zaal Broadway-voorstelling '1984' uit

J-Law moest even overgeven...

Momenteel is op Broadway een toneeluitvoering van George Orwells bekende boek 1984 te zien. Een vrij heftig politiek-geïnspireerd stuk, vol martelingen en ander geweld. Verschillende theaterbezoekers zouden al zijn flauwgevallen of hebben overgegeven tijdens het veelbesproken stuk. Actrice Jennifer Lawrence (X-Men: Dark Phoenix, Red Sparrow) bezocht 1984 onlangs ook eens, maar bleek ook niet bepaald een sterke maag te hebben volgens de geruchten.

Meerdere getuigen die ook aanwezig waren bij de desbetreffende voorstelling van 1984 melden dat Lawrence halverwege het verhaal de zaal plotseling uitrende, omdat zij nodig zou moeten hebben overgeven na het zien van enkele zware martelscènes in het stuk. Er wordt beweerd dat J-Law het tot de lobby schopte voordat zij onder begeleiding van het toegesnelde personeel het theatergebouw verliet.

Een vriendin van de populaire actrice ontkent het verhaal echter en beweert dat Lawrence niet onwel werd van het toneelstuk zelf, maar dat zij sowieso al ziek was. Lawrence zou een besmettelijk virus hebben opgelopen van haar kleine neefjes en daardoor niet lekker zijn geworden in de theaterzaal. Volgens Lawrences vriendin zou zij heust wel tegen de gruwelijkheden in het stuk kunnen. Zij verwijst de geruchten over de bekende Hollywoodster dan ook naar het rijk der fabelen, al is er wel een kern van waarheid dus.

Actrice Olivia Wilde, bekend van ondere andere films als Unity (2015) en Tron: Legacy, speelt momenteel de hoofdrol in het populaire toneelstuk. Van Orwells klassieker 1984 zijn al vele films en theaterbewerkingen gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair