Fantastische eerste trailer 'Ready Player One'!

Fantastische eerste trailer 'Ready Player One'!

De nieuwe film van Steven Spielberg ziet er fantastisch uit.

Een nieuwe film van regisseur Steven Spielberg is altijd iets om naar uit te kijken. Maar als het op Ready Player One aankomt, nog veel meer. Met die film baseert Spielberg zich namelijk op een fantastisch boek, geschreven door Ernest Cline, die laat zien wat de toekomst van virtual reality kan brengen. Vandaag is er de eerste trailer, vrijgegeven tijdens de San Diego Comic-Con!


Ready Player One speelt zich af in 2044 en volgt hoofdpersoon Wade Watts (Tye Sheridan). De wereld wordt geteisterd door de gevolgen van een energiecrisis die voortkomt uit het opraken van fossiele brandstoffen en de gevolgen van klimaatverandering. Wereldwijd is er sprake van sociale problemen en economische stagnatie. Om aan die dramatische werkelijkheid te ontsnappen, maken mensen wereldwijd gebruik van OASIS, een virtual reality simulator die mensen toestaat een heel ander leven op te bouwen. Tijdens een dag in OASIS ontdekt Wade een easter egg, die hem op jacht naar het gigantische fortuin van eigenaar James Halliday (Mark Rylance) brengt.

Naast Sheridan zijn er ook hoofdrollen voor Olivia Cooke (Art3mis), Ben Mendelsohn (Nolan Sorrento), Simon Pegg (Ogden Morrow) en T.J. Miller (i-R0k). Vanaf 23 maart 2018 in de bioscoop!

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

NieuwsFilm

meest populair