Events & Festivals

X-Men film 'Gambit' toch niet dood

Channing Tatum is blij met alle tegenslagen.

door Jim Pedd om 13:04 in Events & Festivals
Acteur Channing Tatum sprak tijdens de San Diego Comic Con 2017 met allerlei sites over Kingsman: The Golden Circle. Tegelijk vertelde hij over de ontwikkeling van X-Men film Gambit. Waar het erop leek dat die stilgelegd was, blijkt dat niet zo te zijn.

Tegen ComicBook liet Tatum weten dat de film nog altijd ontwikkeld wordt. "Absoluut. We werken er op dit moment aan." Vervolgens sprak hij met CinemaBlend en vertelde hij blij te zijn met alle vertraging.

"Ik denk dat we ontzettend veel geluk gehad hebben. Ik denk dat de vele tegenslagen, dat die achteraf gezien juist zegeningen zijn. Omdat we er nog aan werken, schrijven we een film op het moment dat het paradigma in films verschuift. Dus we hebben geluk dat we de onze niet gewoon uitgebracht hebben, want ik denk dat hij niet compleet was. Her was een goed idee. Maar nu gaan we echt de goede kant op. En we hebben geleerd van twee prachtige nieuwe paradigmaveranderingen... als Logan en Deadpool. Ik bedoel, die hebben deuren voor ons geopend die het mogelijk maken dingen te doen die we altijd hadden willen doen."

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Wat een gelul Channing

Goku32

Avatar

Kan niet wachten op Gambit film hij was in de serie 1 van mijn favo x men charachters

nieuwslaatste nieuws

meest populair