Events & Festivals

Poster en concept art 'It'!

We drijven allemaal...

door Jim Pedd om 15:38 in Events & Festivals
New Line Cinema heeft wat beeldmateriaal vrijgegeven voor It. Niet alleen hebben we nu een nieuwe poster van de Stephen King-verfilming, ook zijn er twee conceptbeelden de Losers Club tonen. Een trailer werd verder niet vrijgegeven tijdens het panel, maar zal volgende week online verschijnen. Een datum is er nog niet.

Hieronder dan eerst de poster, die de beangstigende zin You'll Float Too bevat, waarmee verwezen wordt naar een opmerking van Pennywise tegen hoofdpersoon Bill. De twee hebben een connectie waar we verder omwille van de spoilers niets van zullen zeggen.


Dan de twee beelden, die geplaatst werden door Entertainment Weekly.
It is geregisseerd door Andy Muschietti en heeft een hoofdrol voor Bill Skarsgård als Pennywise. Vanaf 7 september in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Het boek is geweldig! Thanks nog Ed!
Het lijkt me erg moeilijk om die toon te verfilmen.

BdeB

Avatar

Er staat in ieder geval iets in het boek (op het einde) wat zeker niet in de film te zien zou zijn Smiley face

Goku32

Avatar

Boek geweldig maar kan niet wachten tot deze film

Robbepost

Avatar

@BdeB

Inderdaad! Smiley face

Ed Crane

Avatar

@Robbepost:
Graag gedaan! Blij dat je't goed vind, pak van m'n hart, hoef ik het boek niet te vergoeden ;) Maar kon moeilijk anders, echt een meesterwerk. Heb je'm al uit inmiddels of ben je nog op weg naar IT's schuilplaats?

Robbepost

Avatar

Ik heb hem afgelopen week uitgelezen. Prachtig hoe de beide tijdslijnen afgewisseld worden. De verklaring van zijn 'vorm' is nu wel wat helderder. Hij heeft uberhaupt niet zo veel de clownsvorm als in de vorige verfilming.
Ook erg mooi vind ik dat je af en toe wat korte gedachtespinsels van IT te lezen krijgt. En wat BdeB al zegt zit er een zeer onverwachts stuk in met mevrouw Marsch.

Ca. 1100 pagina's leesplezier!

nieuwslaatste nieuws

meest populair