Ex-managers onthullen Johnny Depps absurde uitgavenpatroon

Ex-managers onthullen Johnny Depps absurde uitgavenpatroon

Wat een luxe leventje!

Acteur Johnny Depp (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, Fantastic Beasts and Where to Find Them) ligt al een tijdje in de clinch met zijn ex-managers en deze week werd er wederom een nieuw hoofdstuk geopend in deze voortslepende ruzie. Depps ex-managers hebben namelijk shockerende papieren bij de rechtbank ingediend die het absurde uitgavenpatroon van de acteur onthullen!

In januari van dit jaar startte Depp een rechtszaak tegen zijn voormalig managementteam, omdat hij van mening is dat zij onverantwoord met zijn geld om zijn gegaan. De Mad Hatter-vertolker eist zo'n 25 miljoen dollar van zijn oude vermogensbeheerders. Volgens de ex-managers van Depp verdraait de acteur het verhaal en ging hij zelf zeer stom met zijn geld om. Daarnaast zou Depp nog een schuld van bijna 5 miljoen dollar hebben bij het managementkantoor.

Deze beschuldigingen over en weer hebben dikwijls tot moddergooien geleid. Nu hebben Depps ex-managers een volgende stap in het rechtsproces gezet, want zij hebben namelijk onthullende documenten over Depps bestedingen overhandigd aan de rechtbank. In deze openbaar gepubliceerde stukken staan interessante gegevens over het leven van Depp. De 54-jarige Hollywoodster lijkt namelijk een groot gat in zijn hand te hebben.

De oud-werknemers van Depp beweren dat de Pirates of the Carribean-acteur meer dan 1,5 miljoen dollar per maand uitgaf aan zaken als tassen en koffers van het merk Prada ($15.000) en een bankstel voor zijn dochter Lily-Rose voor op de set van de realitysoap Keeping Up With The Kardashians ($6.000). Ook betaalde hij een half miljoen dollar per maand aan de huur van de opslagruimtes voor zijn persoonlijke collecties en liet hij voor $25.000 aan speciale wijn invliegen vanuit Frankrijk.

Zijn ex-managers concluderen dat Depp zich deze 'ultra-extravagante' absoluut niet kon veroorloven, maar ondanks de vele waarschuwingen van zijn team toch flink met geld bleef smijten. Depp heeft natuurlijk heust wel de nodige centen met zijn acteer- en zangcarrière verdient, maar de acteur lijkt geen maat hebben kunnen te houden in zijn extreme uitgavenpatroon. Het is nog maar even afwachten wie nou de schuldige is van Depps problemen in deze vervelende zaak. De rechter moet zich nog over dit vraagstuk buigen.



NieuwsFilm

meest populair