Christopher Nolan vindt Tom Hardy "perfect" voor James Bond

Christopher Nolan vindt Tom Hardy "perfect" voor James Bond

De regisseur liet ondanks weten alleen een Bond-film te willen maken als hij er een frisse draai (met een nieuwe acteur) aan mag geven.

Dunkirk- en Inception-regisseur Christopher Nolan liet nog niet zo lang geleden doorschemeren dat hij graag een James Bond-film zou willen regisseren, mits hij een frisse draai aan de franchise mag geven. Daar zou dan ook een nieuwe acteur als Bond mee gepaard moeten gaan, in plaats van opnieuw Daniel Craig als agent 007.

Tijdens een gesprek met de Happy Sad Confused podcast (via The Wrap) liet Nolan weten dat hij Tom Hardy perfect zou vinden voor de rol van Bond wanneer hij een dergelijke film zou maken:

"Hij zou fantastisch zijn als Bond. Dat weet ik wel zeker."

Nolan heeft over de jaren heen vaker gesprekken gevoerd met franchise-producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, en zei daar het volgende over:

"Ik zou dolgraag ooit met hen willen werken... maar dan moet er wel noodzaak zijn om mij in te zetten. Ze hebben mij op dit moment niet nodig."

Nolan zei ook dat hij een uniek concept voor een Bond-film in zijn hoofd heeft, maar wilde daar verder niet over uitweiden.

NieuwsFilm

meest populair