Events & Festivals

Gerucht: Warner maakt spin-off Harley Quinn vs. The Joker

Later vandaag mogelijk meer.

door Jim Pedd om 11:57 in Events & Festivals
De site Screen Rant stelt dat Warner Bros. en DC Films bezig blijven met nieuwe projecten ontwikkelen. De studio's willen nu een film maken waarin Harley Quinn (Margot Robbie) het opneemt tegen de Joker (Jared Leto). Dat project zou dan naast Gotham City Sirens, het solo-avontuur voor Harley, gemaakt worden.

Het project wordt omschreven als een spin-off, maar verhaaldetails of productieinformatie is er niet. Vermoedelijk wordt tijdens het Comic-Con panel van Warner wel iets bekend gemaakt, als ze het echt in ontwikkeling hebben. Dat panel vindt vandaag plaats in San Diego, dus trailers zullen we mogelijk morgen pas kunnen plaatsen.

Volgens Screen Rant is het overigens een van de films die in 2020 in de bioscoop moten draaien. Als de film er komt, is het wellicht een soort goedmakertje voor de DC-fans die hadden gedacht dat de Joker de schurk zou zijn van Suicide Squad.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

DC is echt een puinhoop van het maken.

Speedster

Avatar

@GreenHornet: Inderdaad. Al ben ik naar sommige van hun projecten wel benieuwd. Maar alsnog hou ik mijn hart vast en hoop ik dat ze goede films afleveren.

Gyros regime

Avatar

Nice, zowel Harley als de joker waren echt super, de rol van de joker faalde wel, maar dit was omdat het leek alsof ze perse stukjes van de joker in de Suicide Squad wilden inpassen.. De film had meer om de Joker moeten draaien. Het domste tot nu toe was dat vrijwel iedereen deze joker ging vergelijken met de vorige, terwijl dit veel meer een stripfiguur moest zijn dan een realist.. Ik ben blij met iedere film waar Jared Letho's joker of Harley Quinn in speelt.

NiekG

Avatar

Jared Leto had dan ook geen makkelijke taak en zat gewoon in de foute film als introductie. Ik geef hem nog een kans.

nieuwslaatste nieuws

meest populair