Fox sleept filmrechten van thrillerboek 'The Marriage Pact' binnen

Hoe ver ga je om je huwelijk te redden?

The Marriage Pact van schrijfster Michelle Richmond ligt nog maar een dag in de winkels en meteen wil 20th Century Fox er al een film van maken. Deadline vertelt dat de filmstudio met succes de filmrechten binnen heeft gehaald. Scenarist Justin Haythe, die o.a. Revolutionary Road en The Lone Ranger geschreven heeft, is ingeschakeld om de adaptatie op papier te zetten.

De pas getrouwden Alice en Jake vormen een perfect stel. Alice, die voorheen als zangeres optrad voor een bekende rockband, is nu een succesvolle advocaat. Jake is één van de oprichters van een groeiende praktijk voor medische psychologie. Samen kunnen ze alles bereiken. Nadat Alice van één van haar cliënten een opwindend huwelijkscadeau ontvangt, besluit ze samen met haar man lid te worden van een mysterieuze groep die bekend staat als The Pact.

Hun doelstellingen zijn simpel: huwelijken tevreden en intact houden. De regels spreken ook voor zich. Altijd de telefoon opnemen als je geliefde belt. Maandelijks elkaar attente cadeaus schenken. Om de drie maanden een leuke reis plannen... En aan niemand het bestaan van The Pact onthullen. Aanvankelijk loopt het goed af voor de twee, maar wanneer ze één van de regels breken ontdekken de jonge geliefden dat The Pact alles uit de kast haalt om de regels in ere te houden. Voor Alice en Jake staat hun huwelijk op het punt in een nachtmerrie te veranderen.

Volgens de berichten wordt het boek naar zevenentwintig andere talen vertaald. Het is de bedoeling dat Chemin Entertainment optreedt als producent. Samen met Fox zijn zij o.a. verantwoordelijk voor War for the Planet of the Apes en het aankomende The Mountain Between Us, eveneens een boekverfilming.

NieuwsFilm

meest populair