Pennywise komt je halen in enge trailer 'It'

Pennywise komt je halen in enge trailer 'It'

De clown uit de hel is erop gebrand de Losers' Club te pakken.

Op 7 september gaat It in première, de nieuwe verfilming van Stephen Kings horrorverhaal. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven van Andy Muschiettis horrorfilm, die eens te meer laat zien dat het een eng avontuur wordt. Pennywise is, zo lijkt het, een stuk enger dan zijn voorganger in de miniserie uit de jaren negentig.


In It beginnen er kinderen te verdwijnen in het stadje Derry, Maine. Een groep jonge kinderen, die de Losers' Club genoemd worden, krijgt te maken met hun grootste angsten als ze het opnemen tegen een kwaadaardige clown met de naam Pennywise (Bill Skarsgård), wiens geschiedenis van moord en geweld eeuwen terug gaat.

De Losers' Club bestaat uit Bill Denbrough (Jaeden Lieberher), Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor), Beverly Marsh (Sophie Lillis), Richie Tozier (Finn Wolfhard) en Mike Hanlon (Chosen Jacobs), jonge kinderen die stuk voor stuk gepest worden of niet geaccepteerd door andere kinderen. Maar het is aan hen om Pennywise te verslaan.

Vanaf 7 september draait It in de bioscoop. Het is de bedoeling dat er snel begonnen wordt met de opnames van een vervolg.

NieuwsFilm

meest populair