Benedict Cumberbatch de opvolger van Daniel Craig als 007?

Benedict Cumberbatch de opvolger van Daniel Craig als 007?

Ondanks Craig's bevestiging voor de volgende film, gaat het gerucht dat zijn opvolger misschien al bekend is...

Daniel Craig liet ons maandenlang in het donker, aangezien de 49-jarige acteur maar geen definitief antwoord wilde geven op de vraag of hij nog eens terug zou keren als 's werelds beroemdste geheimagent, James Bond. Hierdoor deden allerlei geruchten de ronde dat acteurs als bijvoorbeeld Tom Hardy, Tom Hiddleston of Idris Elba en zelfs Emily Blunt het stokje van Craig zouden kunnen overnemen, maar een paar dagen geleden zette hij een punt achter de discussie en liet hij weten dat hij opnieuw de rol van 007 op zich neemt. Het wordt alweer zijn vijfde keer, maar de kans is groot dat het ook daarbij zal blijven.

Daarom wordt er al gekeken naar een mogelijke opvolger en nu gaat het gerucht rond dat niemand minder dan Benedict Cumberbatch hiervoor gecontacteerd is. De 41-jarige acteur, o.a. bekend als een ander, zeer geliefd en iconisch personage, Sherlock Holmes, werd gevraagd of het gerucht op waarheid berustte; daar wilde Cumberbatch duidelijk niet op ingaan: ''No comment''.

Er wordt nu vaart gezet achter de nieuwe James Bond met Craig; laatst werden al de frontrunners voor de regie bekend gemaakt en ook werd de release date geprikt voor november 2019. Dan kan MGM normaalgesproken sowieso op zoek gaan naar een nieuwe Bond, dus wie wordt het dan daadwerkelijk Cumberbatch. Wat zouden jullie van die keuze vinden?

NieuwsFilm

meest populair