Frontrunners regie 'Bond 25' bekend!

Frontrunners regie 'Bond 25' bekend!

Denis Villeneuve, maar geen Christopher Nolan...

In november 2019 zal het volgende James Bond-avontuur in de bioscoop draaien. Naar verluidt keert acteur Daniel Craig terug voor de film. Nu meldt Deadline wie de frontrunners zijn voor de regie van de nog titelloze Bond-film.

Het vakblad stelt dat er drie belangrijke kandidaten zijn: Yann Demange ('71), Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) en David Mackenzie (Hell or High Water). Dat mensen als Christopher Nolan of Edgar Wright wordt door Deadline als onzin afgedaan.

Dat klopt ook wel een beetje bij de franchise: de Bond-films worden meestal gemaakt door regisseurs met een niet zo bombastische stijl, die makkelijker aanpassingen maken aan de manier waarop ze films maken om bij de ideeën van de producenten aan te sluiten. Iemand als Nolan of zelfs Wright is in die zin zeker niet geschikt. Ook kan je je afvragen of Villeneuve, die nu gewend is grootschalige films te maken, op die manier wel geschikt is. Tegelijk kan hij vermoedelijk wel interessante dingen voor elkaar krijgen met een Bond-film.

Wie is jouw favoriet voor de regie van Bond 25?



NieuwsFilm

meest populair