Daniel Craig terug als James Bond!

Hij kruipt voor de vijfde keer in de huid van 's werelds beroemdste geheim agent.

UPDATE: Twee bronnen van de NY Times vertellen dat Craig terugkeert! Het is nog niet officieel, maar de kans lijkt groot dat Daniel Craig voor de vijfde keer in de huid van 's werelds beroemdste geheim agent kruipt. Dat terwijl hij na de opnames van Spectre nog vertelde liever zijn polsen door te snijden dan dat te doen.

Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht.

James Bond keert terug! Producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli, EON Productions en Gary Barber (CEO van MGM) laten weten dat de vijfentwintigste Bond-film op 8 november 2019 in het Verenigd Koninkrijk in première gaat. De rest van de wereld volgt iets later, al is nog niet helemaal duidelijk wanneer.

Het scenario van Bond 25 wordt geschreven door Neal Purvis en Robert Wade, die werkten als schrijvers van Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. De film zal geproduceerd worden door Wilson en Broccoli.

Andere details, waaronder de internationale releasedata, de cast en regisseur, moeten nog bekend gemaakt worden en volgen op een later moment. Het is dus nog niet bevestigd of Daniel Craig weer in de film te zien is als James Bond. Hij schijnt wel overstag te zijn, maar dat zijn terugkeer niet officieel is gemaakt, is wel opmerkelijk.

Gezien de releasedatum, kan het nog even duren voordat er meer details volgen. Vermoedelijk zullen de opnames pas ergens in augustus 2018 volgen.

NieuwsFilm

meest populair