Trailer 'Avengers: Infinity War' bevat geen spoilers voor 'Thor: Ragnarok'

Trailer 'Avengers: Infinity War' bevat geen spoilers voor 'Thor: Ragnarok'

Hoe dan?

De afgelopen weken heeft Marvel beelden vertoond voor zowel Thor: Ragnarok als (helaas niet publiekelijk) Avengers: Infinity War. Over de beelden van die laatste film kregen we van alles te lezen, waaronder uitgebreide omschrijvingen die details onthullen die spoilers leken te bevatten voor Ragnarok.

De site Gizmodo sprak met regisseur Taika Waititi en vroeg hem daarnaar. Volgens hem bevatten de beelden van Infinity War geen spoilers voor Thor: Ragnarok: "Nee hoor, eigenlijk niet." Dat was zijn simpele antwoord.

Maar als je gelezen hebt waar de beelden over gaan, kan je je afvragen hoe die geen spoiler vormen. Als de trailer voor Infinity War begint, zien we Thor (Chris Hemsworth) namelijk door de ruimte zweven en gered worden door de Guardians of the Galaxy. Dat onthult in elk geval dat hij de gebeurtenissen van Thor: Ragnarok overleeft (maar dat hadden we ook zo al kunnen raden).

Wellicht dat het geen spoiler is, omdat de gebeurtenissen al in Thor: Ragnarok plaatsvinden. Een theorie die op het internet rondgaat, is dat Thanos (Josh Brolin) Asgard aan het einde van Ragnarok vernietigt. Daarbij raakt Thor in de ruimte en wordt hij gered door de Guardians. Mocht dat kloppen, dan zijn de beelden van de Infinity War-teaser dus een spoiler voor Thor: Ragnarok.

Natuurlijk leren we daar meer over, zodra de film in de bioscoop draait. Dat zal op 2 november het geval zijn.



NieuwsFilm

meest populair