Eerste blik op mutant Domino in 'Deadpool 2' onthuld!

Eerste blik op mutant Domino in 'Deadpool 2' onthuld!

Een aparte look en een onthulling die doet denken aan een ander beeld.

Ryan Reynolds heeft een eerste blik vrijgegeven op het personage Domino, dat in Deadpool 2 gespeeld wordt door Zazie Beets. Haar personage is een mutant die over de opmerkelijke kracht om kansen te bevorderen beschikt. Wellicht dat ze dan straks als de film uitkomt, een boel gedurfde stunts durft uit te voeren (de kans op slagen is dan immers hoger).

Onderstaand beeld doet heel erg denken aan de eerste foto die jaren geleden werd vrijgegeven van acteur Ryan Reynolds in het kostuum van Deadpool. Hoe dan ook, hieronder het beeld van Beets.

Bekijk de afbeelding
En ter vergelijking de gelijkende foto van Reynolds.

Bekijk de afbeelding
Deadpool 2 wordt gemaakt door David Leitch, gebaseerd op een script van Rhett Reese en Paul Wernick. Acteur Reynolds is wederom de hoofdrolspeler, en keert terug om het op te nemen tegen Josh Brolins Cable. Naar het schijnt staat men op het punt binnenkort ook een foto van Cable vrij te geven.

Hoofdrollen in Deadpool 2 zijn er niet alleen voor Reynolds, Beets en Brolin, maar ook voor Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) en Stefan Kapicic (als de stem van Colossus).

Vanaf 1 juni 2018 in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair