Harry Styles over zijn rol in 'Dunkirk'

Harry Styles over zijn rol in 'Dunkirk'

De debuterende acteur heeft geschiedenis geschreven.

Harry Styles is dan misschien pas 23 jaar oud, hij is enorm populair. Nu heeft hij ook nog eens geschiedenis geschreven: hij is namelijk de eerste persoon aller tijden wiens eerste album (genaamd 'Harry Styles'), eerste nummer ('Sign of the Times') en eerste film (Christopher Nolan's Dunkirk) allemaal op nummer 1 kwamen te staan.

Styles, voornamelijk bekend als zanger, kent met zijn acteur-debuut een groot succes in Nolan's Tweede Wereldoorlog-drama. De zomer blockbuster wist gemakkelijk de eerste plek te halen aan de box-office; de film heeft wereldwijd al bijna 250 miljoen dollar opgehaald.

Styles is super tevreden over zijn rol in Dunkirk en bedankte vooral regisseur Nolan voor de gekregen kans. Volgens Styles was het allemaal heel goed te doen, aangezien Nolan alles top had geregeld: ''Tijdens het filmen is de hele wereld om je heen intens, het lijkt alsof je op een echt slagveld bent. Ik hoefde eigenlijk maar weinig te acteren, het was feitelijk gewoon reageren op alles wat zich rondom je afspeelt. Ik zette me gewoon in voor het project en dacht er niet veel bij na, maar ik ben erg blij met het resultaat''.

NieuwsFilm

meest populair