Neemt 007 het straks op tegen een blinde superschurk?

Neemt 007 het straks op tegen een blinde superschurk?

De eerste details lijken gelekt te zijn.

Er is een groot gerucht rond Bond 25. Niet alleen zou de titel van de vijfde Bond-film met Daniel Craig onthuld zijn, ook schijnt de schurk onthuld te zijn. Althans, als we de tabloid The Mirror geloven.

Volgens de roddelsite zal de Bond-film de titel Shatterhand krijgen en gebaseerd worden op het in 2001 verschenen boek Never Dream Dying van Raymon Benson. Mocht het inderdaad daarom gebaseerd worden, zal Bond het op moeten nemen tegen een superschurk die leiding geeft aan een Franse organisatie die de Union heet. Tegelijk onderzoekt hij een politie-overval die compleet mis ging. De Bond-girl is Tylyn Migonne, een actrice en verleidster die banden heeft met de blinde schurk. Ook stelt de Mirror dat de producenten gespot zijn op locaties als Kroatië, Frankrijk en Japan.

Mocht Shatterhand inderdaad gebaseerd worden om het boek van Benson, is dat een interessante ontwikkeling. Hij verwerkte drie Bond-films met Pierce Brosnan tot boeken. Voor het eerst zou in dit geval dan een boek van Benson tot film gemaakt worden. De film zal geschreven worden dor Neal Purvis en Robert Wade.

Natuurlijk is het allemaal een gerucht en verre van zeker, ook gezien het feit dat de Mirror een tabloid is. Het artikel stelt ook dat Christoph Waltz als Blofeld terugkeert, maar zeker is dat natuurlijk ook niet.

In november 2019 gaat de nieuwe Bond-film in première.



NieuwsFilm

meest populair