Spannende spionage in trailer actiefilm 'Stratton'

Spannende spionage in trailer actiefilm 'Stratton'

De Britse commando Stratton is de enige die een aanslag op Londen kan voorkomen.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Stratton, een spionage-actiefilm met Dominic Cooper als dodelijk geheim agent John Stratton. Een rol die oorspronkelijk naar Henry Cavill zou gaan. Stratton wordt geregisseerd door Simon West. West maakte zijn naam in de jaren negentig met onder andere Con Air en was recentelijker de man achter de remake van The Mechanic en regisseerde The Expendables 2.



De vijand heeft een wapen. Maar de Britten hebben dat ook: Stratton. Een commando bij de British Special Boat Service genaamd John Stratton wordt ingeschakeld om een cel van internationale terroristen op te sporen en op te jagen. Nadat een undercovermissie tegen een Ierse terroristengroep helemaal mislukt, moet Stratton met een Amerikaanse collega van de Navy SEALs zien te voorkomen dat die internationale cel een geplande aanslag op Londen weet uit te voeren.

Stratton wordt soms ook Stratton: First Into Action genoemd, een titel die komt van het boek waar de film op is gebaseerd: First Into Action: A Dramatic Personal Account of Life in the SBS.

NieuwsFilm

meest populair