Algemeen

Schrijversruimte 'Transformers' al opgeheven

Genoeg mythologie om te verkennen...

door Jim Pedd om 15:02 in Algemeen
De schrijversruimte die Paramount Pictures opgezet had voor de Transformers-franchise was veelbelovend. Daarin namen grote namen in Hollywood als Steven S. DeKnight, Robert Kirkman, Zak Penn, Jeff Pinkner, Art Marcum, Matt Holloway, Lindsey Beer en Christina Hodson plaats. Daarnaast was er een belangrijke rol voor scenarist Akiva Goldsman om leiding te geven aan het geheel. Maar na twee films, The Last Knight en Bumblebee, is de ruimte al opgeheven.

Producent Lorenzo DiBonaventura legt het uit: "De schrijversruimte werd door ons allemaal opgezet om de mythologie van de films verder te verkennen. Het werd opgezet om een aantal verschillende redenen, maar het belangrijkste dat gebeurd was, was dat ze de mythologie van de Transformers uitgebreid hadden, en ons toestonden om terug te gaan naar Koning Arthur. Er waren verschillende gebieden die we bekeken, waaronder de Tweede Wereldoorlog en ga maar door."

En nu die mythologie verkend is, en men duidelijk voor ogen heeft wat voor verhalen er in de franchise verteld kunnen worden, lijkt men klaar te zijn. Verwacht wordt dat toekomstige films dieper de geschiedenis in duiken. Zo lazen we al eens dat er mogelijk een Transformers-film in het Rome van de Oudheid gesitueerd wordt.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Dan huurt Paramount zulke namen in om The Last Knight te kunnen maken om een nieuwe SOL positie te creëren. Juist.

Zo'n Akiva had toch een betere script kunnen aanleveren dat wel wat beter aansloot op de vorige delen. Weird.

Jan231

Avatar

Wow, wat een aanfluiting. Dit is dus het enige wat ze hebben kunnen bedenken: iets met king Arthur, 2e wereldoorlog en het oude Rome...
Het grote probleem met Last knight was dat er geen verhaal, geen plot te ontdekken was. Ja het zou gaan over de secret history of the transformers. Los van het benoemen werd er bijna niets uitgediept.

horizon

Avatar

Je zou bijna medelijden met Bay krijgen dat hij buiten Rogers, Orci en Kurzman zulke matige scripts heeft gekregen.

Decepticon

Avatar

Wat een lachertje, idd een godverdomde aanfluiting!!!!!
Is nu alweer opgeheven? Want ze hebben die drie ideeën nu genoeg voor veel meer films??

Het komt er gewoon op neer dat ze wat bedenken, maar niet teveel, want dat heeft toch geen zin, want Michael Bay doet toch wat hij zelf wil.
Die hele openingsscène met die grote veldslag is ook weggegooid geld, had helemaal niks met de historie van de Transformers te maken.

Paramount leunt veel teveel op Michael Bay. Hij moet echt gebonjourd worden, ook als executive producer.
Ook die DiBonaventura moet opzouten.

ridjieddo

Avatar

+1 Decepticon, ze moeten gewoon Beast Wars verfilmen. Met die rat :'D

Master Of Films

Avatar

Nu valt mijn mond op de grond. Die schrijversruimte was al te gek voor woorden en nu is het al opgeheven.
Enfin ik ben weer eens met een aantal van jullie. D.w.z. de plus eendjes kan ik gaan uit delen aan de 2 grootste uber super fans van Transformers van de FT gemeenschap, namelijk horizon & Decepticon.


Decepticon "Die hele openingsscène met die grote veldslag is ook weggegooid geld, had helemaal niks met de historie van de Transformers te maken."
Had veel gepast bij die andere Arthur film. Sterker nog King Arthur: Legend of the Sword had beter bij Bay kunnen belanden ipv Ritchie

Goku32

Avatar

Ze zien eindelijk In als ze deze weg blijven volgen ze alleen maar kut films voort brengen. Dat zou jammer zijn. Want de eerste was nog wel leuk de rest was prut

Decepticon

Avatar

Dank je voor het eendje MOF ;)

De box office resultaten spreken ditmaal echt boekdelen, vooral de Amerikaanse.
De film heeft het zelfs veel slechter gedaan dan de eerste film. Paramount met nu idd toch inzien dat het wel anders moet?!

Thiver

Avatar

Master Of Films "Sterker nog King Arthur: Legend of the Sword had beter bij Bay kunnen belanden ipv Ritchie"

Bay was ooit als regisseur betrokken bij het in 2004 uitgekomen King Arthur. Ging op het laatste moment niet door, maar blijkbaar is de behoefte iets met de Arthur-legende nooit geheel verdwenen.

NieuwsFilm

meest populair