Opnames 'Terminator'-reboot met Schwarzenegger in 2018

Opnames 'Terminator'-reboot met Schwarzenegger in 2018

En het wordt het startschot van weer een nieuwe trilogie.

In 2018 vloeien de rechten op de Terminator-franchise terug naar James Cameron. Die laat er geen gras over groeien, want volgend jaar beginnen volgens acteur Arnold Schwarzenegger, die met het Oostenrijkse Kronen Zeitung sprak, de opnames. Het lijkt verder het startschot van een trilogie te worden, net als men van plan was met het geflopte Terminator: Genisys.

"In 2018 neem ik Terminator 6 op," begon de acteur. "James Cameron ontwikkelt het verhaal, David Ellison produceert en vanaf eind september werken de scenaristen aan het script. Het wordt dus druk, maar daar houd ik van."

Verder vertelde Cameron nog tijdens een interview met New.com.au dat hij hoopt een nieuwe trilogie te kunnen lanceren met Tim Miller als mogelijk regisseur. "De vraag is, of de franchise zijn beste tijd gehad heeft, of nog opgefrist kan worden. Dus ik voer gesprekken met David Ellison, die op dit moment wereldwijd de rechten heeft op de Transformers-franchise. De rechten in de Amerikaanse markt vloeien over anderhalf jaar terug naar mij, dus we hebben het gehad over de mogelijkheden. Op dit moment neigen we naar een drie films durende verhaallijn en het opnieuw uitvinden van de franchise."

De vraag is dus vooral of het lukt om de franchise weer populair te maken. Denken jullie dat het kan, of heeft Genisys definitief te diep graf gegraven?



NieuwsFilm

meest populair