Trailer horrorfilm 'Keep Watching' volgt opgesloten, geteisterde familie

Trailer horrorfilm 'Keep Watching' volgt opgesloten, geteisterde familie

Doden of gedood worden.

Het door Voltage Pictures geproduceerde Keep Watching heeft moeite met het vinden van een distributeur (als we Bloody Disgusting geloven) en daarom is vermoedelijk de officiële trailer uitgebracht om interesse te wekken bij belanghebbende filmondernemingen. De horrorfilm is geregisseerd door Sean Carter en het schrijfwerk is verricht door nieuwkomer Joseph Dembner. Tref de video hieronder aan.

Ioan Gruffudd (King Arthur), Natalie Martinez (Death Race), Bella Thorne (Shovel Buddies) en Chandler Riggs (tv-serie The Walking Dead) vormen een gezin dat op een dag thuis komt en het slachtoffer wordt van lugubere inbrekers. Zij willen dat de gezinsleden een beangstigend spel spelen. Naarmate de nacht vordert worden de mysterieuze regels duidelijker. Hun nachtmerrie wordt tevens wereldwijd en live gesteamd. De kijkers hebben het gevoel dat ze het drama moeten blijven volgen, niet wetende of ze naar iets zitten te kijken dat in scène gezet is of echt.



Screen Gems, van Sony Pictures, zou Keep Watching eind vorig jaar uitbrengen, maar dat feestje is dus nooit doorgegaan. Een releasedatum is er enigszins begrijpelijk nog niet. Waarschijnlijk wel ergens dit jaar, via VOD.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair