'Bronco Belle': Stieren berijden voor Natalie Portman?

'Bronco Belle': Stieren berijden voor Natalie Portman?

Het drama zou eindelijk een financier hebben gevonden.

Al een paar jaar probeert scenarist Khurram Longi zijn scenario Bronco Belle te verwezenlijken, wat omschreven wordt als Rocky op een stier. Het drama draait om een vrouw die het tegen vooroordelen opneemt en een kampioene wil worden in het rijden van stieren. Longi schreef het verhaal met Emily Blunt in gedachten, maar daar is nooit wat van gekomen. Sinds een paar maanden geleden is Natalie Portman in gesprek voor de hoofdrol. Het project lijkt op het punt te staan om het groene licht te krijgen, want Sony's TriStar Pictures voert gesprekken om te financieren en te distribueren.

Raylene Jackson is een kwetsbare, maar vastberaden Amerikaanse serveerster die ervan droomt om stieren te berijden. Ze heeft het moeilijk, maar krijgt het uiteindelijk zover om een chagrijnige, ervaren man te vinden die haar als mentor wil begeleiden. Het door mannen gedomineerde rodeo-netwerk is niet bepaald tevreden met haar komst. Wanneer ze merken dat Raylene ongelijk is aan de krachtige, woeste stieren, besluit ze harder op te treden en alles uit de kast te halen om haar droom te verwezenlijken.

Naast Portman worden er ook gesprekken gehouden met The Fits-regisseuse Anna Rose Holmer om het verhaal naar het witte doek te transporteren. Producent Mad Chance (American Sniper, Mortdecai) probeert Bronco Belle te realiseren. Naast Jackson zijn er twee andere belangrijke, mannelijke rollen. De oude mentor die op zoek is naar verlossing en een organisator die de boel oplicht.



NieuwsFilm

meest populair