Marvel schrijft actief aan kosmische avonturen

Marvel schrijft actief aan kosmische avonturen

Het MCU breidt flink uit in Phase 4.

Regisseur James Gunn is druk bezig met het script van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Maar dat is niet het enige kosmische avontuur van Marvel Studios. Zo krijgen we later dit jaar nog Thor: Ragnarok te zien, dat zich op meerdere planeten afspeelt. Maar de toekomst ligt nog verder in de ruimte en volgens Gunn wordt daar bij Marvel druk aan gewerkt.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde Gunn dat daar hard aan gewerkt wordt. "Die scenario's worden al geschreven. Kevin [Feige] en ik hebben het er continu over, we hadden vandaag nog een gesprek. We praten dan over wat de volgende reeks kosmische personages wordt en waar de personages die we al gemaakt hebben zich in de toekomstige films bevinden," aldus Gunn.

Ondanks dat Marvel nog zeven films te gaan heeft in Phase 3, werkt de studio dus al hard aan de toekomst. Plannen voor Phase 4 worden al gemaakt en er zijn al films in ontwikkeling. Centraal staat vermoedelijk de vraag hoe het Marvel-team zijn toekomstige films vernieuwend kan maken ten opzichte van het verleden.



NieuwsFilm

meest populair