Relatie Amber Heard en Elon Musk eindigt na een jaar

Relatie Amber Heard en Elon Musk eindigt na een jaar

Is de actrice door de miljardair gedumpt?

Amber Heard kan maar geen geluk in de liefde vinden. Na een wankelend huwelijk met Johnny Depp - waar dit jaar eindelijk een eind aan kwam na een langdurige vechtscheiding - trachtte de 31-jarige actrice een relatie met Elon Musk te starten. De zakenmagnaat en eigenaar van Tesla, Inc. toonde interesse in haar anno 2013, toen ze aan Machete Kills werkte. Ze werden vrienden, maar pas jaren later geliefden. Er wordt nu door diverse bronnen gemeld dat de twee al langer dan een week uit elkaar zijn.

Zo meldt US Weekly dat volle agenda's de boosdoeners zijn. "Hij is heel erg druk en werkt continue. Amber filmt 'Aquaman' in Australië tot en met oktober. Ze is in geen positie om te settelen. Ze heeft het idee dat haar carrière net gaat beginnen."

Een ingewijde van het Engelse Daily Mail heeft hele andere praatjes. Volgens hen zou de 46-jarige Musk een eind aan hun romance hebben gebreid. "Het is voorbij en zij is er kapot van. Het was zijn besluit. Hij beëindigde het een week geleden. Hij had verschillende dingen over haar gedrag gehoord dat hem niet beviel. Amber kan heel erg manipulatief en egoïstisch zijn. Elon is weer terug in Los Angeles, terwijl zij haar wonden likt in Australië."

Één van de laatste keren dat Heard en de medeoprichter van PayPal werden gezien was in april te Australië. Daar werkt ze inderdaad aan de DC-superheldenfilm Aquaman. Bronnen berichten dat ze gebruik mocht maken van Musk's privévliegtuig, zodat het heen en weer reizen makkelijker verliep. Tijdens Heard's vechtscheiding met Johnny Depp vocht de in Zuid-Afrika geboren Musk met zijn eigen vervreemde vrouw, de Britse actrice Talulah Riley. In dat jaren scheidden ze voor de tweede keer.

NieuwsFilm

meest populair