Cable en Domino in actie op foto's 'Deadpool 2'

Cable en Domino in actie op foto's 'Deadpool 2'

Meer beelden van deze nieuwe mutanten.

Na de onthullende officiële foto's van Josh Brolins Cable van eerder deze week zie je hieronder een flinke reeks foto's vanaf de set van Deadpool 2. Opnieuw steelt Cable de show, maar we zien ook nieuwkomer Domino, de rol van actrice Zazie Beetz.

De foto's hieronder laten Cable in vol ornaat zien en geeft een nieuwe blik op het opvallende personage van Beetz. We zien in ieder geval ook de stuntdubbel van Brolin. Domino heeft telekinetische krachten, enorme reflexen, een goed scherpschutter en uiteraard een krachtige vechter. Ook Cable heeft telekinetische krachten, maar hij heeft ook telepathische en technopathische krachten en hij een cybermatig versterkt. Ryan Reynolds' merc with a mouth was overigens niet te zien op de set. Op Just Jared zie je nog meer setfoto's.

Tweet verwijderd

De opnames voor de opvolger op Deadpool zijn in juni gestart en worden naar verwachting in oktober afgerond. Na Deadpool 2 wordt ook een derde deel verwacht en een X-Force film waarin minimaal Cable te zien zal zijn. Deadpool 2 staat gepland voor 31 mei 2018. Hieronder ook nog een setvideo:



NieuwsFilm

meest populair